PNL atacă la CCR proiectele privind amânarea plăţii ratelor bancare şi suspendarea plăţii la utilităţi

  • PNL atacă la CCR proiectele referitoare la amânarea plăţii ratelor bancare şi suspendarea plăţii la utilităţi
  • Florin Roman: Sunt scrise parcă de Viorica Dăncilă şi Dănuţ Andruşcă
  • Roman spune că aceste PSD şi ProRomânia vor declanşarea unei crize economice
10909 afișări
Imaginea articolului PNL atacă la CCR proiectele privind amânarea plăţii ratelor bancare şi suspendarea plăţii la utilităţi

Florin Roman: Atacăm la CCR legile populiste scrise de Dăncilă şi Andruşcă

Într-un exerciţiu de populism deşănţat, PSD a promovat două proiecte de lege, referitoare la amânarea plăţii ratelor bancare şi suspendarea plăţii la utilităţi, scrise parcă de Viorica Dăncilă şi Dănuţ Andruşcă. Braţ la braţ cu Marcel Ciolacu au votat şi cei care vorbesc in spaţiul public de valori democratice, dovadă că populismul şi iresponsabilitatea nu au culoare politică".
 
Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, spune că peste 95% din măsuri au fost luate deja de guvern.
 
Majoritatea toxică a PSD şi sateliţii lor intra pe logica dublei reglementări, tocmai pentru a bloca guvernul să lucreze în plină epidemie de coronavirus. Se încalcă flagrant legea responsabilităţii fiscal-bugetare, ce obligă iniţiatorii să precizeze impactul bugetar şi sursa de finanţare. Propunerile domnilor Ciolacu, Ponta şi ale aliaţilor de strânsură, întorc România în vremurile epocii de aur a tovarăşului Nicolae Ceauşescu, cu efecte devastatoare pentru economia naţională şi cetăţenii români. Populismul şi iresponsabilitatea acestor politicieni declanşează o nouă criză, cea economică, care va genera aruncarea economiei în prăpastie şi va genera pierderea a sute de mii de locuri de muncă".
 
El mai spune că PNL atacă la CCR nu doar modificarea regulamentului, care ar restrânge drepturile constituţionale ale deputatului, dar şi legile noii alianţe politice PSD-Pro România.
 
Deputaţii votează astăzi, decizional, proiectele referitoare la amânarea plăţii ratelor bancare şi suspendarea plăţii la utilităţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici