PNL către Firea: Nu puteţi lua poziţia struţului, delimitaţi-vă de condamnaţii penal care vă conduc

PNL Bucureşti adresează o scrisoare deschisă candidaţilor PSD la Primăriile din Capitală, în special Gabrielei Vrânceanu Firea, prin care solicită o poziţionare fermă în privinţa recentei condamnări, prin sentinţă definitivă, a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

1956 afișări
Imaginea articolului PNL către Firea: Nu puteţi lua poziţia struţului, delimitaţi-vă de condamnaţii penal care vă conduc

PNL către Firea: Nu puteţi lua poziţia struţului, delimitaţi-vă de condamnaţii penal care vă conduc

Candidaţii liberali la primăriile de sector, împreună cu Cătălin Predoiu, nominalizarea pentru Primăria Generală, i se adresează Gabrielei Vrânceanu Firea, cerându-i să se dezică ferm de ''elementele penale din proximitate''.

''Suntem convinşi că aceeaşi părere de rău pe care aţi exprimat-o în legătură cu mesajele transmise în timpul campaniei prezidenţiale, o veţi avea şi la finalul acestei campanii, dacă veţi ezita să vă delimitaţi şi veţi accepta să vă alăturaţi imaginea de un condamnat penal, prin sentinţă definitivă. Nu este de mirare pentru nimeni că domnul Dragnea, condamnat penal definitiv, a refuzat să facă un pas în spate. Uimirea cea mai mare este de ce candidaţii Partidului Social Democrat la Primăriile din Bucureşti, în frunte cu dumeavoastră, doamnă Firea, acceptă să le fie coordonată campania de către un condamnat penal?! Un lucru este clar, nu puteţi lua poziţia struţului! Bucureştenii trebuie să vadă partide curate, cu oameni curaţi, a căror integritate nu poate fi pusă la îndoială, iar vouă, contracandidaţilor noştri, vă cerem o delimitare clară de condamnaţii penal care vă conduc şi care vă stau alături. Ruşinea voastră este o pată nemeritată de care toţi bucureştenii şi românii, în general, se vor simţi jenaţi şi jigniţi'', se arată în textul scrisorii remis duminică MEDIAFAX.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat vineri la doi ani de închisoare cu suspendare - dublu decât în primă instanţă - în dosarul Referendumului, decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie fiind una definitivă. Ulterior, la sediul PSD a avut loc o şedinţă a Comitetului Executiv a cărei concluzie a fost că Liviu Dragnea trebuie să rămână la şefia PSD, discuţia urmând să fie reluată după locale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici