PNL: Discursul lui Băsescu, cel al unei politici învechite

PNL consideră că discursul preşedintelui este unul al unei politici învechite, mesajul acestuia fiind unul de implicare în campania electorală, România înregistrând o creştere economică fără precedent în mandalul Guvernului PNL, potrivit purtătorului de cuvânt al formaţiunii, Tudor Chiuariu.

62 afișări
Imaginea articolului PNL: Discursul lui Băsescu, cel al unei politici învechite

PNL: Discursul lui Băsescu, cel al unei politici învechite (Imagine: Mediafax Foto)

"Discursul preşedintelui este discursul unei politici învechite şi a unui viitor întunecat. Românii doresc soluţii concrete, progrese vizibile şi un viitor optimist. Discursul preşedintelui este unul lipsit de speranţă, orientat spre trecut, dominat de conflicte, uri şi obsesii personale", susţine liberalul Tudor Chiuariu.

În opinia oficialului PNL, românii sunt tot mai optimişti, mai încrezători în viitor şi în forţele lor.

"În România guvernată de liberali, părinţii şi bunicii noştri au pensii mai mari. Românii primesc astăzi salarii mai bune decât acum patru ani", a declarat Chiuariu.

Potrivit acestuia, mesajul preşedintelui este unul de "implicare în campania electorală".

"Alegerile care se apropie pun problema unei opţiuni fundamentale între idei, programe şi viziuni despre viitorul României. Stânga doreşte să crească impozitele, dreapta propune scăderea impozitelor. Stânga doreşte un guvern mare, ineficient, risipitor, dreapta propune un guvern redus, eficient, responsabil. România a înregistrat o creştere economică fără precedent în mandatul Guvernului PNL: am dublat salariul mediu, am dublat pensia medie, am obţinut cea mai mare creştere economică din ultimii 70 de ani", a afirmat Chiuariu.

Totodată, oficialul PNL recunoaşte că mai sunt multe de făcut, însă la alegerile din noiembrie românii trebuie să aleagă dacă "vor o continuare pe drumul progresului, alături de un guvern de dreapta PNL", sau România "se întoarce la politicile falimentare ale trecutului, cu un guvern de stânga PSD".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici