PNL e decis să ceară convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare privind legea pensiilor

Vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, sâmbătă, că membrii conducerii politice a Partidul Naţional Liberal au decis să solicite convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului, în cazul în care preşedintele Traian Băsescu refuză să promulge legea privind majorarea pensiilor.

1 afișare
Imaginea articolului PNL e decis să ceară convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare privind legea pensiilor

PNL e decis să ceară convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare privind legea pensiilor

Teodor Atanasiu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, la Alba Iulia, că PNL vrea ca legea să fie dezbătută în regim de urgenţă şi apoi să fie retrimisă preşedintelui, care, potrivit Constituţiei, va fi obligat să o promulge şi să o trimită la Monitorul Oficial.

Vicepreşedintele liberal a adăugat că opoziţia preşedintelui Traian Băsescu faţă de legea pensiilor este doar o acţiune politică, şeful statului vrând să se facă remarcat în acest subiect.

„Traian Băsescu era în afara discuţiilor pe acest subiect. Întrucât dânsul nu suportă să nu fie implicat în toate problemele care se desfăşoară în România, a căutat o intrare în subiect. Nu cred că a fost o intrare fericită şi a produs multe îngrijorări unor oameni care sunt la o vârstă la care ar trebui să-i protejăm, nu să-i supunem la asemenea îngrijorări”, a mai spus Atanasiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici