PNL-istul care a agresat o consilieră USR la Mogoşoaia a fost suspendat din funcţiile de conducere din partid

PNL Ilfov l-a suspendat pe Valentin Ene din toate funcţiile de conducere avute în partid, după ce a agresat-o pe Felicia Ienculescu-Popovici. „Condamnăm ferm orice formă de violenţă, iar valorile şi principiile liberale sunt esenţiale pentru orice membru al echipei noastre”, afirmă Hubert Thuma.

733 afișări
Imaginea articolului PNL-istul care a agresat o consilieră USR la Mogoşoaia a fost suspendat din funcţiile de conducere din partid

„Partidul Naţional Liberal, prin filiala Ilfov pe care o conduc, condamnă ferm orice formă de violenţă, iar valorile şi principiile liberale sunt esenţiale pentru orice membru al echipei noastre. Ca urmare a evenimentului de ieri (joi -n.r.), domnul consilier Ene a fost suspendat din toate funcţiile de conducere din partid, până la finalizarea anchetei. PNL Ilfov se delimitează de acest tip de comportament şi susţinem că violenţa de orice fel niciodată nu va aduce beneficii celor care au crezut în noi şi ne-au mandatat să îi reprezentăm”, transmite liderul PNL Ilfov, Hubert Thuma.

El spune că nu tolerează ameninţările de orice natură şi comportamentele violente.

„Astfel de comportamente nu trebuie tolerate într-un stat de drept. De aceea, considerăm necesar ca toţi cei ce care se regăsesc în astfel de situaţii să apeleze la instituţiile statului. Acei politicieni care consideră că instituţiile sunt la cheremul conducătorului politic arată de fapt comportamentul acestora în funcţii publice. Am încredere că plângerea penală depusă de doamna consilier îşi va urma cursul, fiind soluţionată de organele abilitate. Îndemn colegii din toate partidele să dea dovadă de responsabilitate, să nu amplifice, să nu generalizeze şi să nu pună etichete nefundamentate. Le cer colegilor mei să dea dovadă de calm, înţelepciune şi maturitate, şi să nu uite scopul pentru care am fost aleşi: să facem tot ce ne stă în puterea şi în priceperea noastră pentru binele ilfovenilor. PNL Ilfov va fi mereu un sprijin real comunităţii pe care o reprezintă, cu scopul de a ajuta la transformarea sa în cel mai bun loc din România în care să trăieşti, să munceşti şi să te relaxezi”, conchide Hubert Thuma.

Felicia Ienculescu-Popovici, consilier local în Mogoşoaia, afirmă că a fost agresată fizic de consilierii locali Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP). „Şi dacă face puşcărie, o bagă în scaun cu rotile”, i-ar fi spus unul dintre ei. „Violenţa politică promovată de AUR e preluată de PNL şi PMP”, a reacţionat Cioloş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici