PNL mizează pe sprijinul PSD pentru eliminarea impozitului forfetar

Vicepreşedintele PNL Daniel Chiţoiu, fost şef al ANAF, a declarat, duminică, la Baia Mare, că partidul pe care îl reprezintă se bazează pe sprijinul PSD pentru eliminarea impozitului minim, mai ales că şi ministrul pentru IMM, Constantin Niţă, a anunţat că acesta ar putea să dispară, din toamnă.

18 afișări
Imaginea articolului PNL mizează pe sprijinul PSD pentru eliminarea impozitului forfetar

PNL mizează pe sprijinul PSD pentru eliminarea impozitului forfetar

Impozitul va produce un efect de bumerang în economie, întrucât între 100.000 de firme şi 200.000 de firme se vor închide şi se vor pierde de trei sau patru ori mai mulţi bani la buget, a spus Chiţoiu, citat de corespondentul MEDIAFAX.

El a adăugat că introducerea impozitului minim va favoriza evaziunea.

"Cei care s-au dus să-şi suspende activitatea sunt cei care au fost de bună credinţă, în schimb cei care au făcut şi până acum evaziune fiscală vor face dublu până acum, pentru că vor fi obligaţi să-şi recupereze banii pe care urmează să-i dea la stat", a declarat Chiţoiu.

PNL a lansat o campanie naţională pentru strângerea de semnături împotriva introducerii impozitului forfetar şi a "majorării mascate" de taxe şi impozite, coordonată de Chiţoiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici