PNL Sfântu Gheorghe îl susţine pe Iohannis pentru funcţia de prim-vicepreşedinte PNL

PNL Sfântu Gheorghe îl susţine pe Klaus Iohannis pentru funcţia de prim-vicepreşedinte PNL, liderul organizaţiei municipale, Mădălin Guruianu, afirmând că pentru "asemenea oameni de valoare sunt gândite derogările pentru candidaturile dintr-un partid".

154 afișări
Imaginea articolului PNL Sfântu Gheorghe îl susţine pe Iohannis pentru funcţia de prim-vicepreşedinte PNL

Klaus Iohannis (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, salută decizia primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, de a deveni membru PNL.

"Pentru asemenea oameni de valoare şi pentru asemenea momente sunt gândite derogările pentru candidaturile dintr-un partid. Sunt convins că va fi votat fără discuţie de către liberali", a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX Guruianu.

Totodată, Guruianu a subliniat importanţa ca Iohannis să fie cooptat într-o funcţie de conducere în PNL şi că organizaţia din Sfântu Gheorghe îl susţine pentru cea de prim-vicepreşedinte.

"Când ai o asemenea valoare în partid, aceasta nu poate fi doar un simplu membru, ci trebuie să facă parte din conducere. Vocea lui trebuie să fie auzită atât în interiorul partidului, cât şi în afară. PNL Sfântu Gheorghe îl susţine deschis pe Iohannis pentru funcţia de prim-vicepreşedinte PNL", a spus el.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că începând de miercuri este membru PNL, precizând că a luat această decizie în urma invitaţiei lansate de liderul PNL, Crin Antonescu.

El a spus că a acceptat să devină membru PNL în urma invitaţiei lui Crin Antonescu.

"Această invitaţie m-a onorat, mi-a dat ceva de gândit şi rezultatul este cel de astăzi", a spus Iohannis, într-o conferinţă de presă susţinută alături de preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici