PNL Vaslui susţine că jumătate din primarii PDL din judeţ vor candida pe listele USL

Conducerea PNL Vaslui a anunţat, marţi, că jumătate din actualii primari în funcţie ai PDL vor candida la alegerile locale din iunie pe listele USL din cauza nemulţumirilor pe care edilii democrat-liberali le-ar avea faţă de politica dusă de principalul partid de guvernământ.

386 afișări
Imaginea articolului PNL Vaslui susţine că jumătate din primarii PDL din judeţ vor candida pe listele USL

PNL Vaslui susţine că jumătate din primarii PDL din judeţ vor candida pe listele USL (Imagine: Alin Matei/Mediafax Foto)

Jumătate din cei 11 primari din judeţul Vaslui care şi-au câştigat mandatul în 2008 sub sigla PDL vor candida la alegerile locale din iunie pe listele Uniunii Social-Liberale, susţine conducerea organizaţiei judeţene Vaslui a PNL.

"În zilele următoare vom prezenta întreaga listă de candidaţi pentru primării, în care se regăsesc şi jumătate din actualii primari ai PDL. Ei au acceptat să candideze pe listele USL din cauza dezamăgirilor şi, mai ales, a promisiunilor şefilor de partid care nu s-au concretizat în cei patru ani de mandat. De aceea, primarii sunt conştienţi că nu ar mai avea nicio şansă să câştige un nou mandat sub sigla PDL, preferând să-şi schimbe orientarea politică”, a declarat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX, preşedintele organizaţiei judeţene Vaslui a PNL, Florin Ciurariu.

De partea cealaltă, liderul PDL Vaslui a cerut PNL să facă publice numele acestor primari.

"Dacă cele spuse de preşedintele PNL sunt adevărate, atunci să facă publice numele acestor primari. Eu zic că până la 1 mai, când se depun listele la Biroul Electoral Judeţean, vor fi multe surprize pe tema migraţiei actualilor primari în funcţie, şi de o parte şi de alta", a precizat preşedintele PDL Vaslui, Dan Marian.

În urmă cu o lună, şi Dan Marian afirma, într-o conferinţă de presă, că cel puţin 40 din cei 86 de primari în funcţie din judeţul Vaslui vor candida din partea PDL la alegerile din iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici