PNL vrea alegeri pentru PE la finele lunii noiembrie sau la începutul lui decembrie

Liderul PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, că liberalii optează pentru organizarea alegerilor pentru PE la finele lunii noiembrie sau cel târziu la începutul lui decembrie, menţionând că PD, prin refuzul de a participa la consultările de la Guvern, refuză să participe la viaţa politică.

2 afișări
Imaginea articolului PNL vrea alegeri pentru PE la finele lunii noiembrie sau la începutul lui decembrie

PNL vrea alegeri pentru PE la finele lunii noiembrie sau la începutul lui decembrie

"Opţiunea PNL este de a se organiza alegeri pentru Parlamentul European în ultima parte a lunii noiembrie sau la începutul lunii decembrie. Astăzi, la întâlnirea pe care o voi avea cu partidele, voi avea posibilitatea să ascult toate punctele de vedere şi, în final, Guvernul va decide”, a declarat liderul liberal.

Întrebat despre atitudinea PD cu privire la consultările de la Palatul Victoria, Tăriceanu a subliniat că democraţii refuză să participe la viaţa politică.

"Cei de la PD refuză un lucru absolut elementar, şi anume participarea la viaţa politică a partidelor parlamentare, dar dacă aşa cred că fac activitate politică este opţiunea lor”, a conchis Tăriceanu.

Liderii partidelor parlamentare, cu excepţia PD, se întâlnesc, luni după-amiază, cu premierul Călin Popescu Tăriceanu, pentru discuţii pe tema datei alegerilor europarlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici