PNŢCD îl invită pe Bodu să candideze pe lista sa la euroalegeri/ Bodu:Strâng semnături ca independent

Partidul Naţional Ţărănesc Creştin-Democrat l-a invitat, miercuri, pe Sebastian Bodu, să candideze pe lista ţărăniştilor la europarlamentare, acesta declarând pentru MEDIAFAX că este onorat, dar că strânge semnături pentru o candidatură independentă.

279 afișări
Imaginea articolului PNŢCD îl invită pe Bodu să candideze pe lista sa la euroalegeri/ Bodu:Strâng semnături ca independent

Sebastian Bodu (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

PNŢCD i-a transmis eurodeputatului PDL invitaţia de a se înscrie pe lista ţărăniştilor la euroalegeri, prin intermediul unui comunicat de presă în care se menţionează că acesta a fost membru al Tineretului Universitar Naţional-Ţărănist, în anii '90 şi unul dintre oamenii care au iniţiat, în anul 2005, lupta anticorupţie şi lupta pentru întărirea statului de drept în faţa agresiunii permanente a structurilor de tip mafiot.

"Ca preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, domnul Bodu a declarat război evaziunii fiscale şi mafiei din fotbalul românesc, ultima acţiune încununată de succes în urmă cu o săptămână, prin condamnările din Dosarul Transferurilor. De asemenea, ca europarlamentar al Partidului Popular European, Bodu a apărat constant valorile familiei tradiţionale şi morala creştină. Principialitatea, consecvenţa şi competenţa probate de domnul Bodu în activitatea publică, precum şi afinitatea doctrinară a domniei sale cu PNŢCD, ne determină să-i adresăm invitaţia de a veni alături de noi, în partidul lui Corneliu Coposu", se menţionează în comunicatul semnat de preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu.

Contactat de MEDIAFAX, Sebastian Bodu a declarat că se află la finalul campaniei de strângere de semnături pentru o candidatură independentă la alegerile europarlamentare, până marţi strângând deja 90.000 de semnături.

"Sunt plăcut surprins (de invitaţia PNŢCD - n.r.), am auzit despre dorinţa acestora de a mă invita să candidez", a afirmat Bodu, precizând că momentan se concentrează pentru strângerea a 100.000 de semnături care să îi susţină o candidatură independentă la alegerile pentru Parlamentul European.

"Încă nu pot să dau un răspuns, mă voi gândi şi le voi da un răspuns", a mai spus Sebastian Bodu.

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a anunţat, în urmă cu o săptămână, pe Facebook, că va candida ca independent pentru un nou mandat în Parlamentul European, dar a precizat că nu va pleca din partid, deoarece nu este "un traseist".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici