Ponta: Absenţa lui Băsescu de la aniversarea Senatului, anormală

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că absenţa preşedintelui Traian Băsescu de la ceremonia de aniversare a 150 de ani de la înfiinţarea Senatului reprezintă o situaţie anormală, el arătând că îşi doreşte ca din decembrie astfel de momente să nu se mai repete.

761 afișări
Imaginea articolului Ponta: Absenţa lui Băsescu de la aniversarea Senatului, anormală

Ponta: Absenţa lui Băsescu de la aniversarea Senatului, anormală (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

”Cred că a fost o situaţie anormală, ca multe alte situaţii anormale din aceşti zece ani de mandat ai preşedintelui Băsescu”, a spus Ponta.

El a spus că îşi doreşte ca din decembrie, când se termină manatul preşedintelui Traian Băsescu în fruntea statului, astfel de momente să nu se mai repete.

”Îmi doresc foarte mult ca începând din decembrie asemenea momente în care preşedintele nu-l invită pe preşedintele Senatului, când preşedintele Senatului nu-l invită pe preşedinte, şi multe altele, că au fost o mulţime în aceşti zece ani, să nu se mai repete, pentru că ţine foarte mult şi de personalitatea preşedintelui ca asemenea conflicte să fie evitate”, a mai spus Ponta.

Premierul Victor Ponta a făcut această declaraţie după ce a participat la şedinţa solemnă a Senatului, la care preşedintele Traian Băsescu nu a fost invitat, dar la care au participat foştii şefi de stat Ion Iliescu şi Emil Constantinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici