Ponta: Alistar nu va face parte dintre miniştrii pe care îi propun Parlamentului

Premierul desemnat Victor Ponta a anunţat, joi, că, pentru a nu pune în pericol învestirea întregului Guvern şi pentru a nu crea niciun fel de animozitate, a decis ca Victor Alistar să nu facă parte dintre miniştrii pe care îi va propune acum Parlamentului, precizând că nu va face o altă nominalizare.

1658 afișări
Imaginea articolului Ponta: Alistar nu va face parte dintre miniştrii pe care îi propun Parlamentului

Victor Alistar (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Premierul desemnat a spus că nominalizarea lui Alistar a fost criticată, imediat, de către adversarii politici, cum ar fi purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, dar şi de către presă.

El a adăugat că, în aceste condiţii, pentru a nu crea animozitate şi pentru a nu pune în pericol învestirea Guvernului, a decis ca Victor Alistar să nu facă parte din lista miniştrilor pe care îi propune Parlamentului.

Preşedintele PSD a mai spus că ideea unui departament în subordinea Guvernului pentru transparenţă şi pentru relaţia cu societatea civilă este bună şi rămâne în vigoare.

"Nu voi propune un alt nume", a mai spus Ponta.

El a adăugat că aşteaptă o decizie finală în legătură cu Alistar, iar apoi îl aşteaptă cât de repede în echipa guvernamentală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici