Ponta: Am solicitat şi primit protecţie în urma ameninţărilor primite de familia mea şi de copil

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri seară, că familia şi copilul său au pirmit ameninţări, el precizând că a solictat şi a primit protecţia autorităţilor abilitate.

1319 afișări
Imaginea articolului Ponta: Am solicitat şi primit protecţie în urma ameninţărilor primite de familia mea şi de copil

Victor Ponta (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Familia mea a primit ameninţări, copilul meu a fost ameninţat. Nu am considerat că trebuie să fac public acest lucru, dar îl fac cum. Fac apel la cealalătă parte implicată în bătălie să revină la un mod normal de a duce bătălia politică", a spus Ponta.

El a spus că sesizat structurile statului în legătură cu ameninţările primite fără a face public acest lucru şi a mulţumit în legătură cu protecţia necesară pentru sine şi familia sa.

Întrebat despre cine a fost ameninţat, Ponta a răspuns: "Nu-mi place să vorbesc despre lucruri private. Era vorba de soţia mea, copilul meu. Am solicitat sprijin autorităţilor abilitate, l-am primit, nu consider că mă aflu în pericol".

Ponta a spus că violenţa de limbaj şi cea exprimată de cei care au dus în Parlament bătălia politică generează inevitabil şi violenţă reală.

"Apelul a fost către Băsescu, Blaga, liderii PDL, să înţeleagă că violenţa extremă pe care au utilizat-o în limbaj în ultimele zile poate duce inevitabil la altceva", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici