Ponta: Am votat cu convingerea că românii vor întoarce o pagină mai bună a istoriei

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, la Târgu Jiu, că a votat cu convingerea că "românii vor întoarce o pagină mai bună din istoria noastră".

99 afișări
Imaginea articolului Ponta: Am votat cu convingerea că românii vor întoarce o pagină mai bună a istoriei

Ponta: Am votat cu convingerea că românii vor întoarce o pagină mai bună a istoriei (Imagine: Bogdan Stamatin / MediafaxFoto)

Premierul Victor Ponta a votat, în jurul orei 10.45, la Universitatea din Târgu Jiu, spunând că şi-a exercitat dreptul electoral având "toate gândurile bune pentru Târgu Jiu, pentru Gorj şi pentru România".

"Am votat cu convingerea că românii vor întoarce o pagină din istoria noastră şi vor întoarce o alta mult mai bună. Am votat pentru a fi mai uniţi şi ca să avem speranţa unui viitor mai bun, în care nu mai credeam în urmă cu un an", a declarat Ponta.

Ponta candidează pentru al treilea mandat de deputat în Colegiul 6 Târgu Jiu, unde candidează şi Dan Diaconescu.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici