Ponta: ANAF stă la Ministerul Finanţelor, CNADNR merge la Proiectele de Infrastructură, prefecţii vor fi coordonaţi de mine

Premierul Victor Ponta a explicat, vineri, că, aşa cum a gândit el structura Guvernului şi cum va rămâne, ANAF nu are alt loc decât la Ministerul Finanţelor, CNADNR merge la ministrul pentru Proiectele de Infrastructură, în timp ce prefecţii trec în coordonarea sa directă, rămânând la Interne.

989 afișări
Imaginea articolului Ponta: ANAF stă la Ministerul Finanţelor, CNADNR merge la Proiectele de Infrastructură, prefecţii vor fi coordonaţi de mine

Ponta: ANAF stă la Ministerul Finanţelor, CNADNR merge la Proiectele de Infrastructură, prefecţii vor fi coordonaţi de mine (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"ANAF nu are alt loc decât la Finanţe, alături de buget", a anunţat Ponta.

"CNADNR merge la ministrul pentru Marile Proiecte pentru Infrastructură şi Investiţii Străine, urmând ca în cel mai scurt timp, când se rezolvă toate problemele juridice, pentru că nu se poate face aşa, într-o noapte, Drumurile Naţionale, aşa cum e normal, să meargă către Transporturi", a spus Ponta, după ce s-a întâlnit cu liderul PNL Crin Antonescu.

Ponta a spus, totodacă, că, atunci când se va face reorganizarea pe regiuni, se va face o clasificare clară a drumurilor regionale şi a drumurilor naţionale.

El a arătat că tot atunci CNADNR, în coordonarea ministrului pentru Proiecte de Infrastructură, se va transforma în Compania Naţională de Autostrăzi.

"Prefecţii trec în coordonarea mea directă, locul lor fiind la Ministerul de Interne", a precizat, de asemenea, Ponta.

Premierul a spus că el aţa a gândit structura, dar că au fost unii care aveau nelămuriri şi că le-a explicat.

"Eu aşa le-am gândit şi aşa rămân", a susţinut Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici