Ponta are emoţii legate de votul privind moţiunea de cenzură

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, susţine că are emoţii legate de votul privind moţiunea de cenzură care urmează să fie dezbătută în Parlament.

573 afișări
Imaginea articolului Ponta are emoţii legate de votul privind moţiunea de cenzură

Ponta are emoţii legate de votul privind moţiunea de cenzură (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"Sigur că am emoţii. Este moţiune de cenzură şi sunt prim-ministru al României", a spus Ponta, sosit la Parlament.

Joi seara, Ponta afirma, într-un interviu acordat agenţiei de presă Bloomberg, că "ziua de mâine nu va aduce nicio surpriză", susţinând că moţiunea de cenzură va fi respinsă de majoritatea parlamentară.

PNL a depus, săptămâna trecută, la Parlament moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Ponta, care este semnată de 183 de parlamentari, dintre care 12 de la PSRO şi doi de la grupul-democrat, restul fiind deputaţi şi senatori PNL. Moţiunea este intitulată "Victor Ponta - demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozincă!".

În moţiunea de cenzură se arată că Ponta ar fi vrut să ajungă preşedintele României "prin sabotarea deliberată a românilor din Diaspora" şi că "este timpul să recunoască şi să părăsească puterea".

Dezbaterea moţiunii de cenzură va începe la ora 10.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici