Ponta: Blaga este un socialist, comunist un pic, dinainte de '89, eu sunt mult mai de dreapta

Liderul PSD, Victor Ponta, afirmă că preşedintele Partidului Democrat-Liberal, Vasile Blaga, este un "socialist comunist un pic, dinainte de '89", şi că el personal, chiar şi ca preşedinte social-democrat, este mult mai de dreapta decât acesta, chiar şi decât liderul PNL, care a lucrat doar la stat.

452 afișări
Imaginea articolului Ponta: Blaga este un socialist, comunist un pic, dinainte de '89, eu sunt mult mai de dreapta

Vasile Blaga (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

El a răspuns astfel solicitat, la postul B1 TV, să comenteze proiectul PNL-PDL de constituire a unei forţe a dreptei pentru alegerile prezidenţiale.

"Credeţi că asta cu dreapta...Blaga este un socialist, aşa, comunist un pic, dinainte de '89. Eu sunt mult mai de dreapta decât Blaga. Antonescu a lucrat toată viaţa sa numai la stat, eu am mai lucrat şi în privat. Deci, ce dreaptă ? Nu e nicio dreaptă. Sau cine e dreapta ? Dreapta e... sunt nişte oameni care, sigur...o să fie o contrapondere de care viaţa politică românească are nevoie, nu poţi să ai toată puterea într-o parte şi în partea cealaltă nimic", a spus Ponta.

El a mai afirmat că Blaga a fost un "colaborator" al Uniunii Social-Liberale în sensul că nu a încurcat foarte mult lucrurile, eliberând rapid postul de preşedinte al Senatului, în 2012, deoarece înţelegea încă de atunci că este bine ca mandatul prezidenţial al lui Traian Băsescu să fie încheiat mai repede.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici