Ponta: Blaga şi Ungureanu sunt chelnerii muşteriului Băsescu. Nu coabitez cu chelneri

Premierul Victor Ponta a precizat, marţi, referindu-se la declaraţiile privind coabitarea avansate de liderii PDL, că Vasile Blaga şi M. R. Ungureanu sunt chelnerii "muşteriului" Traian Băsescu, care îi execută ordinele, precizând că că el nu coabitează cu chelneri.

443 afișări
Imaginea articolului Ponta: Blaga şi Ungureanu sunt chelnerii muşteriului Băsescu. Nu coabitez cu chelneri

Vasile Blaga (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

"Eu cred că domnii de la PDL nu ştiu ce înseamnă coabitare, pentru că ei sunt folosiţi de domnul preşedinte Băsescu pe post de chelneri. Nu coabitez cu chelenerii. Chelnerii vin şi aduc ceea ce le cere muşteriul, domnul preşedinte Băsescu", a spus Ponta.

El a precizat că PDL a refuzat să discute cu USL numirea unui Avocat al Poporului prin negociere între grupurile parlamentare şi a arătat că acest lucru demonstrează că nu are cu cine discuta. "Dau un simplu exemplu: am fost de acord, din prea multă bună-credinţă, să spunem că nu vom numi un Avocat al Poporului decât prin înţelegere între grupurile politice. Vă e clar, cei de la PDL au spus că ei nu se înţeleg nimic cu noi. Deci cu cine să discut? Ce rost are să discut cu chelnerul Blaga? Sau cu chelnerul Ungureanu?", a spus Ponta.

El i-a îndemnat pe ziarişti să nu-l mai asculte pe Vasile Blaga dacă vor să afle ceva, pentru că acesta doar îndeplineşte ordinele lui Traian Băsescu. "Nu pierdeţi timpul să-l ascultaţi pe domnul Blaga. Dacă vreţi să aflaţi ceva, aflaţi de la domnul preşedinte Băsescu. Nu pierdeţi timpul cu ceilalţi, ei doar îndeplinesc ordine", a spus Ponta.

El a arătat că nu va accepta niciun fel de interferenţă a lui Traian Băsescu în actul de guvernare, cum nu a acceptat nici până acum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici