Ponta: BPN al PSD a aprobat de principiu un acord de colaborare cu Partida Romilor

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, luni, că BPN a aprobat, de principiu, un acord de colaborare cu Partida Romilor, precum şi modul în care cele două formaţiuni politice vor colabora atât în alegeri, cât şi în actul de guvernare după alegerile parlamentare.

219 afișări
Imaginea articolului Ponta: BPN al PSD a aprobat de principiu un acord de colaborare cu Partida Romilor

Ponta: BPN al PSD a aprobat de principiu un acord de colaborare cu Partida Romilor (Imagine: Octav Ganea - MediafaxFoto)

"Am aprobat de principiu un acord de colaborare cu Partida Romilor şi modul în care vom colabora atât în alegeri, cât şi în actul de guvernare după 9 decembrie", a spus Ponta.

El a precizat că este vorba despre un acord de sprijin reciproc şi de promovare a politicii de integrare pentru comunitatea romilor, fiind, de asemenea, vorba despre un lucru pe care Guvernul şi l-a asumat în programul său de guvernare şi în discuţiile pe care le are cu partenerii europeni, în special cu Franţa.

"Am avut o întâlnire cu miniştrii din Franţa, am semnat un acord şi participăm la grupul pilot constituit de către CE pentru strategia de integrare a romilor la nivel european", a spus Ponta.

Victor Ponta a mai precizat că Mădălin Voicu va candida pe listele USL la alegerile parlamentare, acesta fiind parlamentar PSD şi în momentul de faţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici