Ponta: Când mă sună preşedintele României Dan Mihalache nu răspund

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că este adevărat că nu răspunde la telefon dacă îl sună „preşedintele Dan Mihalache”, adăugând că răspunde dacă este sunat de „preşedintele pe hârtie Klaus Iohannis”.

2995 afișări
Imaginea articolului Ponta: Când mă sună preşedintele României Dan Mihalache nu răspund

Ponta: Când mă sună preşedintele României Dan Mihalache nu răspund, dar când mă sună preşedintele pe hârtie, Klaus Iohannis, sigur că răspund

Întrebat în legătură cu faptul că Dan Mihalache, consilier prezidenţial, a spus că Victor Ponta nu răspunde la telefon şi a închis toate căile de comunicare, premierul a precizat: "Când mă sună preşedintele României Dan Mihalache, nu răspund, e adevărat, dar când mă sună preşedintele pe hârtie, dl Iohannis, sigur că răspund".

El a adăugat că nu a mai vorbit cu preşedintele Iohannis din 5 iunie, când acesta i-a cerut demisia, ca urmare a începerii anchetei DNA împotriva şefului Executivului, pentru evaziune fiscală, spălare de bani şi fals în înscrisuri.

Consilierul prezidenţial Dan Mihalache a acuzat, într-un interviu la postul de televiziune Antena 3, comunicarea deficitară între Administraţia Prezidenţială şi premierul Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici