Ponta, către PNL, PC, UNPR: Să nu jucăm jocul opoziţiei la putere, făcut de PD şi Băsescu

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, după Consiliul Naţional al PSD, că îşi doreşte ca partenerii de guvernare ai PSD să fie solidari şi să nu joace jocul opoziţiei de la putere, pe care l-au făcut PD şi Traian Băsescu în perioada 2005-2006.

142 afișări
Imaginea articolului Ponta, către PNL, PC, UNPR: Să nu jucăm jocul opoziţiei la putere, făcut de PD şi Băsescu

Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/ Mediafax Foto)

"Eu îmi doresc un singur lucru de la toţi partenerii de guvernare şi aici vorbesc de PSD, PNL, PC, UNPR: să fim solidari în deciziile pe care le luăm şi să nu jucăm acel joc al opoziţiei de la purere, pe care l-au făcut PD şi Traian Băsescu în 2005 şi 2006 şi l-au făcut împotriva României", a spus Ponta.

Întrebat cum răspunde mesajele colegilor săi de partid, care indirect sau direct vorbesc despre un cadidat propriu al PSD la prezidenţialele de anul viitor, Ponta a precizat că partenerii de guvernare trebuie să rămână uniţi în USL.

"Cred că e vorba de un efort colectiv pentru ca România, de la anul, să iasă din epoca cu dezbinarea, cu ura, cu scandalul. Şi asta înseamnă nu doar că rămânem uniţi şi parteneri în USL, dar că voi fi tot timpul şi eu voi promova dialogul şi cu toate celelate partide din opoziţie şi cu toate celelalte categorii reprezentative ale societăţii româneşti", a spus Ponta.

Întrebat dacă nu ar trebui să existe discuţii despre un candidat al PSD la prezidenţiale, Ponta a spus că discuţii trebuie să existe întotdeuna despre orice, dar că deciziile sunt însă cele ştiute.

"Deciziile sunt cele pe care le ştiţi foarte bine şi pe care eu le-am întărit azi prin mesajul meu către PSD, dar şi cei care ne sunt adversari - un mesaj de construcţie, de dialog şi de alianţă pentru România, în ansamblu", a mai spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici