Ponta: CExN al PSD de luni va marca sfârşitul săptămânii de miere a actualei puteri

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, că şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) al partidului de luni va marca "sfârşitul săptămânii de miere pentru puterea actuală" şi reîntoarcerea PSD la sarcina sa principală de partid de opoziţie.

16 afișări
Imaginea articolului Ponta: CExN al PSD de luni va marca sfârşitul săptămânii de miere a actualei puteri

Ponta: CExN al PSD de luni va marca sfârşitul săptămânii de miere a actualei puteri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Întâlnirea de luni a Comitetului Executiv va însemna sfârşitul săptămânii de miere pentru puterea actuală. O săptămână, poate chiar mai mult, în loc să vorbim despre cei care ne guvernează şi despre cei care prin actele lor ne afectează viaţa de zi cu zi, s-a vorbit despre partidul de opoziţie. Era normal lucrul ăsta, însă de luni veţi vedea PSD reîntors la sarcina sa principală de partid al opoziţiei, de partid reprezentant al valorilor de stânga, de critic al guvernării actuale şi de alternativă la ceea ce înseamnă actuala putere", a declarat Ponta.

El a precizat că la reuniunea de luni PSD va prezenta o situaţie clară a momentului politic, a deciziilor pe care trebuie să le ia în continuare social-democraţii, respectiv de a merge uniţi pe un drum nou, "un drum greu de doi ani şi jumătate de opoziţie, dar care înseamnă după aceea 7 ani de proiect şi de guvernare social-democrată pentru România".

"Vreau să reafirm dorinţa noastră foarte clară de a combate tot ceea ce a însemnat în ultima perioadă atacuri de inconsecvenţă, de corupţie, de manipulare. PSD va fi partidul care va reprezenta alternativa tocmai la ceea ce se întâmplă în prezent", a adăugat liderul PSD.

Ponta a precizat că PSD îşi va reafirma şi poziţia la nivel internaţional - faptul că parteneriatul cu SUA, cu ţările europene este primordial.

"Săptămâna viitoare, la Bruxelles, mă voi întâlni cu colegii noştri din partidul Socialiştilor Europeni şi din Internaţionala Socialistă pentru a da aceste mesaje", a anunţat Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici