Ponta: Convocând Parlamentul pentru Legea ANI, Băsescu încearcă să-şi acopere propriile nerealizări

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat marţ agenţiei MEDIAFAX că şeful statului, Traian Băsescu, încearcă, prin convocarea Parlamentului pentru dezbaterea Legii ANI în sesiune extraordinară, să îşi acopere propriile neralizări, precum şi pe cele ale oamenilor săi.

14 afișări
Imaginea articolului Ponta: Convocând Parlamentul pentru Legea ANI, Băsescu încearcă să-şi acopere propriile nerealizări

Ponta: Convocând Parlamentul pentru Legea ANI, Băsescu încearcă să-şi acopere propriile nerealizări (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Este ca toate acţiunile preşedintelui. Sunt minciuni şi încearcă să acopere acum propriile lui nerealizări şi propriile nerealizări ale oamenilor lui", a comentat Ponta decizia lui Traian Băsescu de a convoca sesiunea extraordinară a Parlamentului pe Legea ANI.

El a arătat că PSD nu "incomodează" actuala putere în niciun fel în ceea ce priveşte Legea ANI, aceasta având majoritatea pentru a face legea aşa cum doreşte.

Ponta a mai spus că ceea ce se întâmplă în acest moment, privind convocarea Parlamentului pe Legea ANI, în condiţiile în care puterea deţine majoritatea, reprezintă "un nou eşec al lui Traian Băsescu".

"Noi nici până acum, nici de acum încolo, nu-i incomodăm în niciun fel. Au majoritate, pot să facă exact cum vor ei legea. Nu e treaba noastră, dar şi când nu ne-am implicat absolut deloc tot pe noi a dat vina Băsescu. Este tipic pentru el. Încă un eşec din epoca Băsescu la care el, bineînţeles, nu are nicio vină", a spus Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, marţi, că va convoca Parlamentul în sesiune extraordinară la începutul lunii august, în primul rând pentru Legea ANI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici