Ponta: Dacă delegaţii vor vota liber, voi câştiga

Vicepreşedintele PSD Victor Ponta, candidat la funcţia de preşedinte al partidului, a declarat, sâmbătă, înaintea congresului extraordinar, că dacă delegaţii vor vota liber, atunci crede că va câştiga.

16 afișări
Imaginea articolului Ponta: Dacă delegaţii vor vota liber, voi câştiga

Ponta: Dacă delegaţii vor vota liber, voi câştiga (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Ponta a afirmat, înainte de a intra în sala în care se desfăşoară congresul, că "este soare afară".

"Cred că este o şansă extraordinară pentru PSD astăzi. Sunt convins că toţi colegii mei o vor folosi. Este vorba de speranţă şi de viitor", a adăugat el.

Întrebat dacă are emoţii, el a răspuns că are emoţii pentru ceea ce va urma după congres.

"Sunt convins că, dacă toţii colegii vor vota liber şi nu vor fi obligaţi să voteze într-un fel sau altul, rezultatul va fi unul pentru viitor, nu pentru trecut", a adăugat el.

Întrebat dacă apreciază că este pe un val câştigător, Ponta a spus: "Încerc să nu fiu pe val, încerc să fiu la mal".

El a mai menţionat, întrebat despre întâlnirile pe care unii lideri de organizaţii le-au avut vineri noaptea, că a fost şi el la mai multe locuri în care au fost delegaţii la congres, pentru a-i saluta, pentru că "respectul şi bunul simţ trebuie să revină în partid".

Întrebat dacă se aşteaptă la retrageri surpriză,cum anticipa secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, Ponta a spus: "Domnul Dragnea a vorbit de speranţă şi viitor. Voi vorbi şi eu tot de speranţă şi viitor şi dacă toţi colegii mei vor fi de acord, înseamnă că voi câştiga".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici