Ponta: Dacă se iau bani de la pensii, salarii pentru aleşii locali, depunem plângere penală

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, luni, că urmăreşte informaţiile potrivit cărora "vor fi luaţi bani de la pensii, salarii şi investiţii şi, prin Fondul de rezervă al premierului vor fi distribuiţi pentru alegerile locale", adăugând că, dacă se va adopta o astfel de HG, va face plângere penală.

200 afișări
Imaginea articolului Ponta: Dacă se iau bani de la pensii, salarii pentru aleşii locali, depunem plângere penală

Ponta: Dacă se iau bani de la pensii, salarii pentru aleşii locali, depunem plângere penală (Imagine: Shutterstock))

"Vom urmări în zilele următoare - pentru că există această promisiune către primarii şi preşedinţii de consilii judeţene ai PDL că în zilele următoare vor fi luaţi bani de la pensii, salarii şi investiţii şi, prin Fondul de rezervă al primului-ministru vor fi distribuiţi, în două tranşe, pentru alegerile locale şi doar pentru primarii şi preşedinţii de consilii judeţene", a spus Ponta.

El a adăugat că, dacă premierul va aproba o astfel de hotărâre, opoziţia va face plângere penală.

"Dacă premierul Ungureanu şi alţi miniştri vor semna această HG, vom depune plângere penală împotriva lor pentru abuz în serviciu şi vom face toate acţiunile la care suntem îndrituiţi pentru a arăta că în această perioadă dificilă, în pofida angajamentelor pe care Guvernul le are şi cu FMI şi cu CE, practic foloseşte banii de la pensii, de la salarii, de la investiţii pentru aleşii săi locali", a comentat Ponta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici