Ponta: Decizia CC e nedreaptă şi împotriva legilor democratice,dar va fi respectată şi implementată

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că decizia Curţii Constituţionale va fi respectată şi implementată, însă aceasta este "nedreaptă şi împotriva legilor democratice şi a majorităţii absolute a românilor".

429 afișări
Imaginea articolului Ponta: Decizia CC e nedreaptă şi împotriva legilor democratice,dar va fi respectată şi implementată

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Premierul a spus, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria, că speră şi îşi doreşte ca decizia Curţii Constituţionale să pună capăt unei crize politice care a făcut rău României şi care "va lăsa urme clare în societatea românească".

"Am un mesaj foarte clar către cetăţenii României, un mesaj de stabilitate şi de încredere în ceea ce înseamnă viitorul ca ţară şi viitorul ca popor", a afirmat Ponta.

Premierul a precizat că decizia CC va fi respectată şi implementată, chiar dacă este "nedreaptă, adoptată împotriva legilor democratice şi împotriva majorităţii absolute a cetăţenilor acestei ţări".

"Este foarte clar punctul de vedere al Guvernului:referendumul din 29 iulie a confirmat voinţa poporului român, referendumul a fost organizat corect şi a fost un succes pentru cei care cred în democraţie", a adăugat premierul.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici