Ponta, despre apelativul "pisicuţ" folosit de Băsescu la adresa sa: Pisica blândă zgârie rău

Premierul Victor Ponta i-a replicat, marţi, preşedintelui Traian Băsescu, care a folosit la adresa sa apelativul "pisicuţ", spunând că "pisica blândă zgârie rău" şi invitându-i pe jurnalişti să îl întrebe pe şeful statului în legătură cu acest lucru, dar şi de ce e aşa de nervos.

962 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre apelativul "pisicuţ" folosit de Băsescu la adresa sa: Pisica blândă zgârie rău

Victor Ponta (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Solicitat să comenteze afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu, care s-a referit la persoana sa cu apelativele de "mitoman" şi "pisicuţ", Ponta a răspuns, râzând: "Pisica blândă zgârie rău. Ia întrebaţi-l, de ce e aşa nervos?".

"E clar că Traian Băsescu simte că vine 9 decembrie şi că oamenii o să-i dea răspunsul final pentru 9 decembrie. E supărat pe toată lumea", a adăugat Ponta.

În legătură cu acuzele referitoare la un eventual şantaj practicat de Dan Voiculescu asupra sa, Ponta a răspuns, ironic: "Sigur. Da".

"Faptul că preşedintele nu e în stare să fie serios, se duce pe la televizor să spună nişte baliverne, nu însemană că şi noi trebuie să fim la fel", a adăugat Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că premierul Victor Ponta e ca "un pisicuţ" atunci când vine la Palatul Cotroceni, afirmând totodată că aceasta este "mitoman", "cum e Crin Antonescu bolnav de somn".

"Victor Ponta, când vine la mine, e ca un pisic, ca un pisic, «da, domnule preşedinte, da domnu' preşedinte» şi după ce iese şi ajunge la Palatul Victoria sau ajunge ... se vede cu un microfon în faţă vorbeşte cum vedeţi. De aceea îl fac mincinos, de aceea îl fac mincinos şi pentru ce a povestit despre CSAT, de aceea îl fac mincinos şi pentru declaraţiile pe care le dă pentru presa străină, pentru că are nevoie de imaginea mea externă şi spune «coabitez, am învăţat din lecţia verii, nu ştiu ce...», iar acasă face ce face", a susţinut Băsescu.

"El e mitoman, e bolnav din punctul ăsta de vedere, cum e Crin Antonescu bolnav de somn, omul ăsta e bolnav de minciună. E mitoman", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici