Ponta, despre declaraţiile Oanei Mizil la adresa sa: Am avut cu ea o relaţie civilizată şi normală

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a evitat, vineri, să comenteze afirmaţiile susţinute de Oana Mizil după reţinerea lui Marian Vanghelie, dintre care unele îl vizau, spunând doar că a avut cu aceasta o relaţie foarte civilizată şi normală.

686 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre declaraţiile Oanei Mizil la adresa sa: Am avut cu ea o relaţie civilizată şi normală

Ponta, despre declaraţiile Oanei Mizil la adresa sa: Am avut cu ea o relaţie civilizată şi normală (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti cum comentează afirmaţiile Oanei Mizil la adresa sa, Ponta a spus: "Nu comentez. Am avut o relaţie foarte civilizată şi foarte normală".

Vanghelie a fost reţinut, joi seară, de căre procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.

În acest dosar a fost audiată şi Oana Mizil, pe care procurorii o suspectează de operaţiuni de comerţ incompatibile cu funcţia, în condiţiile în care ar fi fost administrator de fapt al SC Fashion Brand Management şi la patru magazine din Bucureşti.

Mizil şi-a depus, joi, la Parlament, demisia din calitatea de deputat, declarâd, printre altele, că premierul Victor Ponta vrea să îi "elimine din partid" pe toţi cei cu putere electorală şi că nu are nimic de spus şefului Guvernului decât "«Victor, Victor»".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici