Ponta, despre imaginile cu Pivniceru: Cum i s-a scos imediat o poză când trebuia să fie în Guvern!

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, joi, de ziarişti, cum comentează imaginile cu Mona Pivniceru urcându-se în maşina lui Andrei Năstase, răspunzând: "Cum i s-a scos imediat un mic dosărel, o poză, taman când trebuia sa fie în Guvernul USL!"

2434 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre imaginile cu Pivniceru: Cum i s-a scos imediat o poză când trebuia să fie în Guvern!

Victor Ponta (Imagine: Razvan Chirita/MEdiafax Foto)

Ponta a spus că dacă Mona Pivniceru va renunţa la preluarea mandatului de ministru al Justiţiei, atunci va face o altă propuenere după ce se va consulta şi cu preşedintele interimar, Crin Antonescu.

"Doamna Pivniceru nu este colonel şi nu poate să răspundă la ordine. Dacă nu mai doreşte să fie ministru, o să căutăm pe altcineva", a spus Ponta.

El a mai zis că Mona Pivniceru "nu a apărut din spuma mării", ci este judecător de 20 de ani şi o persoană publică.

"Cum i s-a scos imediat un mic dosărel, o poză, taman când trebuia sa fie în Guvernul USL!", a mai comentat premierul.

Postul RTV a publicat, joi, mai multe imagini cu judecătoarea Mona Pivniceru care intră în maşina lui Andrei Năstase, fiul cel mare al lui Adrian Năstase, fostul premier fiind încarcerat la Penitenciarul Jilava, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul Trofeul Calităţii.

Contactată de gândul, Mona Pivniceru, care a fost propusă de Victor Ponta pentru postul de ministru al Justiţiei, a declarat că nu ştia că maşina în care s-a urcat este a lui Andrei Năstase.

"Sunt nişte imagini care arată că nu suntem liberi în această ţară. Abia acum am aflat că este maşina lui Andrei Năstase. Nu ştiam în ce maşină mă urc. De unde să ştiu eu a cui e maşina? A venit cineva să mă ia de la mine până la tine şi punct. Nu am întrebat eu a cui e maşina. Ce era să fac eu, să îl dau jos să îl interpelez: «Cine eşti? Cine e mama? Cine e tata?» M-a sunat Mariana Alexandrescu", a declarat Mona Pivniceru, pentru gandul.info.

Mona Pivniceru a spus că până luni 20 august se gândeşte dacă mai acceptă nominalizarea pentru postul de ministru al Justiţiei.

"Până luni mă mai gândesc ce fac, dacă mai merg la minister", a mai declarat Pivniceru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici