Ponta, despre invitaţia lui Antonescu: PSD e deschis la dialog, problema e la putere

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că social-democraţii vor decide în BPN dacă merg la consultările iniţiate de liderul PNL, Crin Antonescu, dar a menţionat că PSD este deschis pentru dialog.

23 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre invitaţia lui Antonescu: PSD e deschis la dialog, problema e la putere

Ponta, despre invitaţia lui Antonescu: PSD e deschis la dialog, problema e la putere (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Ponta a spus că PSD este deschis la dialog, discuţiile între PSD şi PNL purtându-se tot timpul.

"Noi am discutat tot timpul, problema nu e la opoziţie, ci la putere. Invitaţia este de fapt pentru PDL, ei trebuie să accepte dialogul cu opoziţia, pe care până acum l-au blocat", a afirmat Ponta.

Liderul PNL, Crin Antonescu, le-a transmis, miercuri, o scrisoare deschisă lui Emil Boc (PDL), Marko Bela (UDMR), Victor Ponta (PSD) şi Varujan Pambuccian (minorităţi), invitându-i la dialog şi propunând ca prima întâlnire să aibă loc, luni, 15 noiembrie.

"Situaţia actuală a României ne obligă pe noi, mandatarii încrederii cetăţenilor, să manifestăm responsabilitate şi preocupare reală faţă de rezolvarea crizei în care se zbat ţara şi societatea", susţine Crin Antonescu, în scrisoarea deschisă remisă agenţiei MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici