Ponta despre şansele de refacere a USL, după declaraţiile lui Antonescu: Sunt toate şansele din lume

Liderul PSD Victor Ponta, susţine în continuare că "sunt toate şansele din lume să fie refăcută USL", el făcând aceste declaraţii întrebat despre afirmaţiile lui Crin Antonescu potrivit cărora "cei care nu sunt azi cu PSD" trebuie să facă tot ce se poate ca PSD să nu pună mâna şi pe Preşedinţie".

1506 afișări
Imaginea articolului Ponta despre şansele de refacere a USL, după declaraţiile lui Antonescu: Sunt toate şansele din lume

Ponta despre şansele de refacere a USL, după declaraţiile lui Antonescu: Sunt toate şansele din lume (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebat, sâmbătă, la Târgu Jiu, dacă crede că mai sunt şanse pentru refacerea USL, în condiţiile în care Crin Antonescu a spus că "aceia nu sunt azi cu PSD trebuie să facă tot ce se poate ca acest partid să nu pună mâna şi pe Preşedinţia României", Victor Pnta a răspuns că sunt "toate şansele din lume".

"Toate şansele din lume, pentru că eu am discutat peste tot în ţară cu simpatizanţi PNL, membri PNL, primari PNL şi parlamentari PNL, care spun că, împreună, alături de Crin Antonescu, chiar dacă el acum s-a răzgândit şi a trecut de partea doamnei Udrea, a domnului Blaga, a domnului Băsescu, liberalii sunt şi îşi păstrează promisiunile pe care le-au făcut în 2012, şi sunt convins că tot ceea ce am promis oamenilor vom duce la bun sfârşit împreună", a declarat Victor Ponta.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seară, într-o intervenţie la un post de televiziune, că este "o chestiune de raţionalitate politică" din partea celor "care nu sunt azi cu PSD" ca să facă tot ce se poate "pentru ca PSD-ul să nu pună mâna şi pe Preşedinţia României".

"Indiferent câtre lucruri îi despart pe cei care nu sunt astăzi cu PSD, este o chestiune de raţionalitate politică şi de instinct de conservare democratică să facem ce putem pentru ca PSD-ul să nu pună mâna şi pe Preşedinţia României", a spus Antonescu.

El a susţinut că "a discuta cine, dacă şi de ce este de dreapta este o discuţie mai complicată decât aceea cine este împotriva PSD".

"Cred că toate partidele care sunt în acest moment în opoziţie pot să fie parteneri de discuţie. Dilema acestor alegeri prezidenţiale este dacă ele vor fi pro sau contra Băsescu, aşa cum crede Ponta şi cum vrea să-i facă pe români să creadă, sau dacă vor fi pro sau contra «toată puterea la PSD», aşa cum mi se pare mie că este real. De aceea discutăm cine este contra PSD, nu cine este sau nu de dreapta", a comentat preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici