Ponta: Dragnea Mincinosul Naţional spune că l-am denunţat; Dacă aduce copia denunţului demisionez

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminică, după ce Liviu Dragnea l-a acuzat că este unul dintre cei care l-au denunţat la DNA, că îşi va da demisia dacă ”Dragnea Mincinosul” va dovedi ce spune, cerându-i liderului PSD să facă acelaşi lucru dacă se dovedeşte că l-a acuzat pe nedrept.

941 afișări
Imaginea articolului Ponta: Dragnea Mincinosul Naţional spune că l-am denunţat; Dacă aduce copia denunţului demisionez

Ponta: Dragnea Mincinosul Naţional spune că l-am denunţat; Dacă aduce copia denunţului demisionez

”Dragnea Mincinosul Naţional tocmai a spus din nou la televizor ca eu l-am denunţat! Dar nu poate să aducă o copie după denunţul meu că nu are bani! Aşa mincinos care să îşi bată joc de toată lumea nu am văzut!”, a scris fostul premier Victor Ponta, pe Facebook.

Victor Ponta a afirmat că din respect pentru membrii şi alegatorii PSD acest aspect trebuie să fie lămurit definitiv.

”Îi propun public să procedăm după cum urmează: el dacă aduce o copie după denunţul (pretins) al meu în aceeaşi zi îmi dau demisia din Parlament şi nu voi mai face politică/dacă însa îi aduc eu un document oficial care să ateste încă o dată că sunt un simplu martor (ca şi Teodorovici, Grindeanu, etc) şi nu am depus niciodată vreun denunţ penal contra lui atunci îşi dă el demisia din Parlament şi din PSD!! Simplu şi clar - hai măi Dragnea Mincinosule, ai curaj?”, a spus Ponta.

Ponta a anunţat că va cere DNA să îi comunice claitatea pe care o are în dosarul lui Liviu Dragnea.

”PS: Eu voi face mâine cerere oficială către DNA să îmi comunice calitatea procesuală în acel dosar (denunţător sau martor)! Dragnea Mincinosul fiind inculpat poate mâine să ceară o copie a declaraţiei mele şi să o facă publică (am înţeles că nu are bani să copieze - îi plătesc eu fotocopie de 5 pagini)!”, a conchis Ponta.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, i-a acuzat, duminică, la RTV, pe Victor Ponta, Dan Şova şi Teodor Niţulescu că l-au ”turnat” la DNA în dosarul Tel Drum.

”Turnătorii din dosar îi ştiu. Sova, Ponta, Niţulescu. Am auzit că unii se tot alintă: <<Să-mi ceară scuze, că eu nu am spus...>>”, a declarat Dragnea, în contextul în care Victor Ponta a scris, pe Facebook, că liderul PSD ar trebui să îi ceară scuze pentru faptul că l-a acuzat că l-a denunţat la DNA.

Liviu Dragnea a mai spus că a depus o plângere la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru că procurorii au refuzat să îi pună la dispoziţie o copie a dosarului, în format electronic, afirmând că o copie pe suport de hârtie l-ar costa prea mult.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici