Ponta: Dragnea nu va mai fi vicepremier din calcul politic, va avea mai multe sarcini la PSD

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, duminică, după şedinţa CExN, că Liviu Dragnea nu va mai deţine funcţia de vicepremier în noul Guvern Ponta 4 dintr-un calcul politic, el menţionând că Dragnea va avea, în schimb, mai multe sarcini politice la PSD.

169 afișări
Imaginea articolului Ponta: Dragnea nu va mai fi vicepremier din calcul politic, va avea mai multe sarcini la PSD

Victor Ponta si Liviu Dragnea (Imagine: Codrin Prisecaru/Mediafax Foto)

”A fost calcul politic, în aşa fel încât domnul Dragnea, care rămâne ministru al Dezvoltării Regionale, va avea mai multe sarcini politice la partid”, a spus Ponta.

El a arătat că nici Daniel Constantin nu va mai deţine funcţia de vicepremier, acesta solicitând pentru PC un portofoliu important şi puternic, respectiv cel al Educaţiei.

”Domnul Constantin este cel care mi-a cerut să aibă un portofoliu pemtru PC, un protofoliu foarte puternic şi important, cel al Educaţiei”, a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici