Ponta, după afirmaţia lui Băsescu privind CV-ul candidaţilor: Probabil vrea să-l şantajeze pe Iohannis

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, joi, la Tulcea, cum comentează afirmaţia preşedintelui Traian Băsescu potrivit căreia unii candidaţi ar trebui să-şi completeze CV-ul, el răspunzând că şeful statului vrea, probabil, să-l şantajeze pe liderul liberal Klaus Iohannis.

750 afișări
Imaginea articolului Ponta, după afirmaţia lui Băsescu privind CV-ul candidaţilor: Probabil vrea să-l şantajeze pe Iohannis

Victor Ponta (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Întrebat despre afirmaţia şefului statului, Victor Ponta a precizat că el a avut funcţii publice cunoscute şi nu are nimic de ascuns. "Probabil că vrea să-l şantajeze pe Iohannis. Habar n-am. E treaba lui", a mai spus Ponta.

Premierul a mai declarat că "asta înseamnă Traian Băsescu şi urmaşii săi: şantaj şi ameninţări".

Întrebat de ce-ar fi de şantajat la liderul PNL, Ponta a răspuns: "Nu ştiu, întrebaţi-l pe el. Mă întrebaţi pe mine cu ce-l şantajează Băsescu pe Iohannis? Nu ştiu".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la B1, că încă speră că acel sau acei candidaţi care nu au CV-ul complet, să o facă, adăugând că este de "o imoralitate groaznică să fii preşedinte şi să ascunzi ceva în viaţa ta".

"Eu încă sper că acel sau acei candidaţi care nu au CV-ul complet, să o facă şi nu este o ameninţare, dar cred că este de o imoralitate groaznică să fii preşedinte şi să ascunzi ceva în viaţa ta", a declarat Traian Băsescu. El a menţionat că "nu e nimic de dispreţuit, dar trebuie spus".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici