Ponta: Este prematur să spun care sunt obiectivele guvernului de criză

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, după o întâlnire cu liderii PC şi PNL, că este prematur să spună care vor fi obiectivele guvernului de criză, pe care opoziţia doreşte să îl propună dacă trece moţiunea de cenzură, prioritatea acestuia fiind corectarea "aberaţiilor" Guvernului Boc.

16 afișări
Imaginea articolului Ponta: Este prematur să spun care sunt obiectivele guvernului de criză

Ponta: Este prematur să spun care sunt obiectivele guvernului de criză (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Întrebaţi dacă s-au pus de acord asupra principalelor măsuri pe care aşa-numitul guvern de criză al opoziţiei le-ar lua, Victor Ponta şi Crin Antonescu au dat răspunsuri diferite.

Antonescu a afirmat că PSD şi PNL au căzut de acord încă de la precedenta întâlnire că guvernul de criză va menţine cota unică şi a precizat că PNL nu a renunţat la ideea ca premierul să fie independent.

Întrebat de cota unică, Ponta a răspuns: "Este prematur să vă spun care sunt obiectivele acestui guvern de criză. În primul şi în primul rând, va trebui să abrogăm măsurile aberante luate de Guvernul Boc".

Preşedintele PSD a precizat că are în vedere abrogarea majorării TVA la 24%, precum a şi a OUG 58 privind drepturile de autor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici