Ponta: Georgescu s-a uitat în hârtii. Nici Boc, nici Ungureanu nu au prevăzut bani pentru salarii

Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, joi, că a constatat acum, când Florin Georgescu a început "să se uite prin hârtii", că nici Guvernul Boc, nici Guvernul Ungureanu nu au prevăzut bani pentru reîntregirea salariilor, Ponta susţinând că situaţia este "mult mai rea" decât a fost prezentată.

4487 afișări
Imaginea articolului Ponta: Georgescu s-a uitat în hârtii. Nici Boc, nici Ungureanu nu au prevăzut bani pentru salarii

Ponta: Guvernele Boc şi Ungureanu nu au avut bani prevăzuţi pentru întregirea salariilor (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

"Acum, când Florin Georgescu a început să se uite pe hârtii, pe buget, rezultă foarte clar că nici Guvernul Boc şi nici Guvernul Ungureanu nu au prevăzut bani pentru creşterea salariilor, nu au alocat niciun leu pentru restituirea sumelor încasate ilegal de la pensionari", a spus Ponta.

El a susţinut că, în schimb, Guvernul "nu s-a abţinut de la a aloca bani clientelei politice, în special baronilor locali ai PDL", criteriul fiind exclusiv politic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici