Ponta: Guvernul va îndrepta orice măsură considerată de partenerii externi că nu ar respecta norme UE

Guvernul va respecta evaluările partenerilor europeni şi internaţionali ai României şi va îndrepta orice măsură adoptată în ultima perioadă care eventual va fi indicată în aceste evaluări că nu ar respecta standardele europene, a asigurat, vineri, premierul Victor Ponta.

855 afișări
Imaginea articolului Ponta: Guvernul va îndrepta orice măsură considerată de partenerii externi că nu ar respecta norme UE

Ponta:Guvernul va îndrepta orice măsură considerată de partenerii externi că nu ar respecta norme UE

"Anunţ că suntem în contact cu partenerii noştri europeni şi săptămâna viitoare mă voi deplasa personal la Bruxelles, pentru a mă întâlni cu înalţi reprezentanţi ai partenerilor noştri din cadrul Comisiei Europene şi Parlamentului European şi a-i informa asupra acestor decizii şi obligaţii şi a garanta mersul ireversibil al României către un stat de drept, cu o justiţie independentă şi un cadrul constituţional stabil şi, de asemenea, îmi asum în numele Guvernului obligaţia să respect orice fel de evaluare prin care eventuale decizii luate în ultima perioadă nu ar respecta standardele europene", a spus Ponta.

El a precizat că este gata în orice moment ca dacă, în baza unei evaluări clare a partenerilor europeni şi internaţionali ai României, se va considera că vreuna dintre măsurile adoptate în ultima perioadă nu respectă standardele europene, să îndrepte aceste măsuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici