Ponta i-a adus cadou lui Iliescu o carte despre istoria Partidului Socialist Spaniol

Preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a oferit, marţi, preşedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, pentru ziua de naştere, o carte despre istoria Partidului Socialist Spaniol, pe care spune că a citit-o înainte să decidă să candideze la şefia partidului.

53 afișări
Imaginea articolului Ponta i-a adus cadou lui Iliescu o carte despre istoria Partidului Socialist Spaniol

Ponta i-a adus cadou lui Iliescu o carte despre istoria Partidului Socialist Spaniol (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Ponta a ajuns la biroul lui Ion Iliescu din strada Atena la ora 10.30, spunându-le jurnaliştilor că îi va trimite flori, cu ocazia împlinirii a 80 de ani, şi soţiei fostului preşedinte.

El i-a adus cadou preşedintelui de onoare al PSD o carte despre istoria Partidului Socialist Spaniol, scrisă de Jose Luis Rodriguez Zapatero şi intitulată "Il socialismo dei citatidini".

"Acum două săptămâni, când am hotărât să candidez (la preşedinţia PSD - n.r.) domnul Iliescu mi-a vorbit despre istoria Partidului Socialist Spaniol. Este o carte cu Felipe Gonzales şi Jose Zapatero, vreau să-i arăt că i-am studiat foarte serios şi sper să avem şi în România acelaşi succes pe care l-a avut Partidul Socialist Spaniol", a spus Ponta, înainte de a merge la biroul lui Iliescu.

Fostul preşedinte Ion Iliescu îşi sărbătoreşte în avans ziua de naştere, la cabinetul său din strada Atena, întrucât miercuri, când împlineşte 80 de ani, se pregăteşte pentru a participa la o dezbatere ce va avea loc la Paris.

Ion Iliescu şi-a sărbătorit, în ultimii cinci ani, ziua onomastică, dar şi ziua de naştere, respectiv 3 martie, la biroul său din strada Atena, unde a primit felicitărilor prietenilor, apropiaţilor şi ale colegilor de partid, presa fiind de fiecare dată de faţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici