Ponta îl acuză pe Boc, la TVR, de aroganţă, acesta îi răspunde cerându-i să se uite în oglindă

Victor Ponta şi Emil Boc au avut, joi seară, la TVR, mai multe schimburi de replici, liderul PSD acuzându-l pe premier că zâmbeşte cu aroganţă când şomajul creşte, ceea ce l-a făcut pe premier să îi recomande preşedintelui PSD să se uite în oglindă când vorbeşte despre aroganţă.

32 afișări
Imaginea articolului Ponta îl acuză pe Boc, la TVR, de aroganţă, acesta îi răspunde cerându-i să se uite în oglindă

Ponta îl acuză pe Boc, la TVR, de aroganţă, acesta îi răspunde cerându-i să se uite în oglindă (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Ponta, Boc, Antonescu şi Marko au participat, joi, la o emisiune pe tema revizuirii Constituţiei la TVR. Liderul PSD a criticat, la prima intervenţie, condiţiile socio-economice, creşterea şomajului, diminuarea veniturilor şi a puterii de cumpărare, spunând că responsabilitatea aparţine Guvernului, preşedintelui şi premierului.

Vorbind despre Constituţie, înainte de a prezenta variantele PSD de revizuire, Ponta a afirmat că prin măsurile luate de Cabinetul Boc sunt încălcate o serie de drepturi prevăzute de actuala lege fundamentală: dreptul la muncă şi dreptul la sănătate. În timp ce Ponta vorbea, premierul asculta zâmbind.

Ponta l-a acuzat pe Boc că zâmbeşte "cu aroganţă" în timp ce românii îşi pierd locurile de muncă. Preşedintele PDL a întrebat, în replică, dacă tema emisiunii este sau nu modificarea Constituţiei.

Între cei doi a avut loc, la mijlocul emisiunii, un schimb acid de replici, după ce Boc l-a acuzat pe Ponta, ca şi pe Antonescu, susţinători ai Parlamentului bicameral, că au "alergie" la voturile celor peste şase milioane de români care s-au exprimat, la referendumul din noiembrie 2009, pentru unicameralism.

"Nu, domnule Boc, am alergie la aroganţa dumneavoastră", a răspuns Ponta.

"În materie de aroganţă sunteţi dumneavoastră mai bine", a replicat Boc.

"Nu, în materie de aroganţă dumneavoastră aţi depăşit pe oricine. Dacă doreşte să vorbească despre aroganţă, domnul Ponta să se uite un pic în oglindă şi va avea răspunsul despre aroganţă", a mai spus Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici