Ponta: Imediat ce vrem să facem schimbări în Guvern, discutăm în coaliţie. Sunt mulţumit de miniştri

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că este mulţumit de activitatea tuturor miniştrilor şi că, atunci când va intenţiona să facă schimbări în Guvern, le va discuta în prealabil în coaliţia de guvernare.

277 afișări
Imaginea articolului Ponta: Imediat ce vrem să facem schimbări în Guvern, discutăm în coaliţie. Sunt mulţumit de miniştri

Ponta: Imediat ce vrem să facem schimbări în Guvern, discutăm în coaliţie. Sunt mulţumit de miniştri (Imagine: Shutterstock)

Solicitat să comenteze declaraţia vicepremierului Daniel Constantin, potrivit căruia în situaţia în care se are în vedere o remaniere mai largă, după plecarea lui Liviu Voinea la BNR, aceasta ar trebui făcută în iulie, Ponta a precizat: ”Avea dreptate Daniel Constantin, este unul dintre liderii coaliţiei, alături de Hunor Kelemen şi de Gabriel Oprea şi imediat ce dorim să facem schimbări în Guvern le discutăm toţi patru şi după aceea le propun preşedintelui”.

Întrebat dacă Dan Şova ar putea fi schimbat de la Transporturi şi dacă e mulţumit de activitatea acestuia, Ponta a răspuns: ”Eu nu am nemulţumiri. Atunci când vom face schimbări, voi discuta cu miniştrii şi voi propune preşedintelui”.

”Eu sunt muţumit de activitatea tuturor miniştrilor şi, atunci când sunt nemulţumit, le spun lor, nu presei. Aşa se lucrează într-o echipă”, a mai spus Ponta.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici