Ponta: Închiriem Arena Naţională fără discounturi, cu cât se închiriază. Dragnea: Negociem cu Primăria Capitalei

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că USL va închiria Arena Naţională pentru lansarea candidaţilor la parlamentare plătind contravaloarea acestui serviciu, fără reduceri, în timp ce secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a spus că "se negociază" contractul cu Primăria Capitalei.

550 afișări
Imaginea articolului Ponta: Închiriem Arena Naţională fără discounturi, cu cât se închiriază. Dragnea: Negociem cu Primăria Capitalei

Ponta: Închiriem Arena Naţională fără discounturi, cu cât se închiriază. Dragnea: Negociem cu Primăria Capitalei (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Întrebat cu cât se va închiria Arena Naţională, Ponta a spus: "Cu cât se închiriază în mod normal. Niciun fel de discounturi".

Liderul social-democraţilor a precizat, de asemenea, răspunzând unei întrebări, că nu ştie contravaloarea organizării de către USL a evenimentului de lansare a candidaţilor pe Arena Naţională.

El a mai spus că jurnaliştii au toate documentele.

La rândul său, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a spus că nu poate preciza suma pentru care USL va închiria Arena Naţională întrucât contractul cu Primăria Capitalei "se negociază", el făcând această afirmaţie după ce preşedintele PSD Victor Ponta a precizat că USL va plăti contravaloarea fără discounturi.

"Nu pot să vă spun suma exactă. Astea sunt chestiuni de care se ocupă trezorierul şi toate plăţile sunt transparente. Nu pot să vă spun pentru că nu m-am ocupat şi nu sunt finalizate discuţiile şi contractele", a spus Dragnea. El a arătat că USL negociază cu Primăria Capitalei suma pe care o va plăti pentru închirierea stadionului.

"E un contract cu Primăria Capitalei pentru stadion care - nu ştiu până la urmă, se negociază, nu ştiu la cât ajunge - şi cu toate celelate structuri care sunt necesare pentru organizarea în bune condiţii a evenimentulu"”, a spus Dragnea.

Potrivit lui Dragnea, contravaloarea organizăriii evenimentului va fi achitată de USL din cotizaţii. "Cine plăteşte? Plăteşte USL, partidele componente. Din cotizaţiile pe care le primim de la organizaţiile judeţene ne facem plăţile de aici de la centru. Plătim de la USL, nu cred că este informaţie de interes public în interiorul USL ce cotă parte are fiecare parte", a arătat Dragnea.

El a precizat că sumele de plată pentru organizarea acestui eveniment vor fi cunoscute în perioada următoare. "Nu pot să vă spun, evit să spun o sumă care nu e exactă. Mâine, poimâine sau până la sfârşitul săptămânii probabil că ele vor fi ştiute. Azi şi mâine se fac ultimele discuţii şi negocieri", a spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici