Ponta, întrebat de plecări din PSD după excluderea lui Geoană: Nu sunt plecări, ci presiunea UNPR

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat marţi, întrebat dacă are semnale că vor fi plecări din PSD dacă Mircea Geoană va fi exclus, că nu este vorba de plecări, ci de presiuni exercitate de aproximativ un an de către fostul social-democrat Gabriel Oprea, preşedintele executiv al UNPR.

502 afișări
Imaginea articolului Ponta, întrebat de plecări din PSD după excluderea lui Geoană: Nu sunt plecări, ci presiunea UNPR

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Nu e vorba de plecări, e vorba de o presiune care se exercită de vreun an şi ceva din partea domnului Oprea şi a UNPR pe parlamentarii şi aleşii noştri locali, în metoda pe care o cunoaşteţi: pe de o parte, dosare penale, pe de altă parte, bani de la buget. Asta s-a exercitat. Cei care au fost mai slabi au cedat deja, sper să nu mai fie în viitor", a susţinut Ponta.

El a precizat că, probabil, în cursul serii, când este programată să aibă loc şedinţa CExN, care se va pronunţa asupra propunerii de excludere a lui Geoană din PSD, îi va adresa public o întrebare lui Gabriel Oprea, solicitându-i să spună cine l-a exclus din PSD şi de ce.

"Probabil că în această seară o să-i adresez o întrebare publică fostului meu coleg, domnul Oprea, şi o să-l rog dacă poate să vă precizeze cine l-a exclus din PSD şi de ce", a spus Ponta.

Întrebat ce legătură are cu Mircea Geoană, Ponta a răspuns râzând: "Ia întrebaţi-l pe Gabriel Oprea dacă are vreo legătură cu acest lucru. Poate îl întrebaţi cine l-a exclus şi de ce. Ştiu că domnul Oprea a plecat pentru că i se cerea să aducă crima organizată, parcă, nu? În Ministerul de Interne. Eu stau bine cu memoria şi sper ca toată lumea să stea bine cu memoria", a spus Ponta.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici