Ponta, legat de modificările la Statut: Ori explicaţi clar ce vreţi să faceţi, ori nu mai faceţi

Liderul PSD Victor Ponta le-a cerut, luni, participanţilor la reuniunea Biroului Permanent Naţional al partidului să explice mai bine modificările la Statutul deputaţilor şi senatorilor, el adăugând că "limita între a explica prost şi a pica în borcanul de demogogie este întotdeauna foarte subţire".

275 afișări
Imaginea articolului Ponta, legat de modificările la Statut: Ori explicaţi clar ce vreţi să faceţi, ori nu mai faceţi

Ponta, legat de modificările la Statut: Ori explicaţi clar ce vreţi să faceţi, ori nu mai faceţi (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"Referitor la discuţia privind Statutul parlamentarului, dacă nu se face clar, să nu vă supăraţi pe presă că vă atacă că nu aţi explicat sau n-a înţeles toată lumea foarte bine. Nu dăm nicio imunitate în plus, de altfel, nici nu avem cum să dăm mai multă imunitate. Nu există decât faptul că un parlamentar nu poate fi arestat sau percheziţionat, ceea ce, din câte ştiu eu, există în 26 din 27 de ţări ale Uniunii Europene", spus el.

Liderul social-democrat a subliniat, referitor la modificările preconizate, că nu se dă niciun drept în plus.

"Dacă lămuriţi procedurile, împreună cu CSM, cu Parchetul, cu toţi ceilalţi, e foarte bine, dacă nu, nu mai intraţi în asemenea clinciuri, pentru că limita între a explica prost şi a pica în borcanul de demogogie este întotdeauna foarte subţire. (...) Ori explicaţi clar ce vreţi să faceţi, ori nu mai faceţi şi cu asta basta", a arătat liderul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici