Ponta: Nomenclaturiştii, cu sinecuri de la Băsescu, sunt acum luptători anticomunişti

Premierul Ponta i-a cerut ministrului Culturii să continue organizarea Memorialului Jilava, arătând că tinerii trebuie să-i cunoască pe adevăraţii luptătorii anticomunişti, şi nu pe foştii nomeclaturişti, "cu sinecuri de la Băsescu", care stăteau în vilele lui Ceauşescu şi se declarau anticomunişti.

247 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nomenclaturiştii, cu sinecuri de la Băsescu, sunt acum luptători anticomunişti

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Ministrul Culturii, Puiu Haşotti, l-a informat, marţi, pe premierul Ponta, la începutul şedinţei de guvern, că a demarat organizarea Memorialului Jilava, dar că asistenţa la conferinţa de prezentare a proiectului a fost "firavă".

Ponta i-a cerut să continue proiectul şi a spus că adevăraţii luptători anticomunişti trebuie cunoscuţi de tânăra generaţie.

"Luptătorii anticomunişti stăteau prin vilele lui Ceauşescu până acum. Acum, în sfârşit, poate arătaţi cine a luptat, că nomenclaturiştii erau acum luptători anticomunişti. Poate le spuneţi tinerilor cine a fost cu adevărat anticomunist, nu ăştia, sinecuriştii. Am au grijă să le aduc aminte sinecuriştilor, cu sinecuri de la Băsescu, cum e cu lupta împotriva comunismului de la Vila Lac 2", a spus Ponta.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici