Ponta: Merg la consultările de la Cotroceni, cu Dragnea, Zgonea, Chelaru

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că va participa la consultările de la Cotroceni pe tema legilor electorale, alături de Dragnea, Zgonea şi Chelaru, după ce, anterior, menţionase că delegaţia PSD e formată doar din cei trei, fără a include şi persoana sa.

455 afișări
Imaginea articolului Ponta: Merg la consultările de la Cotroceni, cu Dragnea, Zgonea, Chelaru

Victor Ponta (Imagine: Ciprian Hord/Mediafax Foto)

Victor Ponta declara, după şedinţa BPN, că delegaţia PSD care va merge la Cotroceni la consultările convocate de şeful statului, Klaus Iohannis, pe tema legilor electorale, va fi formată din Liviu Dragnea, Valeriu Zgonea şi Ioan Chelaru.

”Am discutat în cadrul conducerii noastre executive faptul că miercuri vom participa la consultările convocate de preşedintele României referotor la sistemul de vot cu o delegaţie din care vor face parte domnul Dragnea, domnul Zgonea şi domnul Chelaru, în aşa fel încât să avem reprezentanţii noştri din Cameră şi Senat care răspund atât pe tema legilor electorale cât şi a procesului de revizuire a Constituţiei”, a spus Ponta, la sediul PSD.

Ulterior, preşedintele PSD a declarat, pentru MEDIAFAX, că va participa la consultările de la Palatul Cotroceni pe tema legilor electorale, alături de Dragnea, Zgonea şi Chelaru.

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, invitaţia către partidele politice, pentru consultări, care vor avea loc miercurea viitoare, pe priorităţile legislative ale sesiunii parlamentare, precum votul în diaspora, finanţarea campaniilor şi a partidelor şi ridicarea imunităţii parlamentare.

Potrivit Preşedinţiei, pe agenda discuţiilor se vor afla mai buna organizare a votului in străinătate, finanţarea campaniilor electorale şi a partidelor politice şi accelerarea procedurilor privind ridicarea imunităţii parlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici