Ponta: Nu negociem cu Băsescu, mergem la orice dezbatere suntem invitaţi

Purtătorul de cuvânt al candidatului PSD la Preşedinţie, Victor Ponta, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că echipa de campanie a lui Mircea Geoană nu va negocia cu echipa lui Traian Băsescu pentru eventualele confruntări televizate din turul doi.

19 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nu negociem cu Băsescu, mergem la orice dezbatere suntem invitaţi

Ponta: Nu negociem cu Băsescu, mergem la orice dezbatere suntem invitaţi (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Nu mai negociem cu echipa lui Traian Băsescu, nu ne mai păcăleşte cum ne-a păcălit în turul întâi", a adăugat el.

Ponta a precizat că echipele celor doi candidaţi nu au ce să negocieze, în condiţiile în care Geoană va onora orice invitaţie la dezbatere din partea televiziunilor.

"Vom merge cu mare plăcere la orice dezbatere suntem invitaţi, pentru că spre deosebire de Traian Băsescu, care aduce numai lucruri negative, noi avem ce să vorbim despre lucruri pozitive", a mai spus purtătorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale a PSD.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că, în opinia sa, înainte de turul al doilea al prezidenţialelor ar trebui organizate cel puţin trei dezbateri pe teme precum politica externă şi de securitate, reforma statului şi viziunea despre România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici