Ponta: Nu se mai fac declaraţii pe scări!

Noul preşedinte al PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, la începutul BPN, că are "o primă veste proastă" pentru jurnalişti, el avertizând că nu va mai face declaraţii pe scările partidului, iar informaţiile din BPN nu vor fi aflate decât la finalul şedinţei.

30 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nu se mai fac declaraţii pe scări!

Ponta schimbă modul de lucru cu ziariştii (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

La prima şedinţă de Birou Permanent pe care o prezidează, ca nou preşedinte ales al PSD, Ponta le-a spus membrilor prezenţi că îşi propune finalizarea, într-o oră, a şedinţei, după ce, înaintea BPN, s-a întâlnit cu Adrian Năstase şi departamentele partidului.

De asemenea, Ponta le-a spus jurnaliştilor că nu va face declaraţii decât în cadrul oficial din sala de presă.

"Am o primă veste proastă, dar care sper să rămână aşa pentru dumneavoastră, dar care sper să rămână aşa, bună pentru noi, că ştirile despre partid, despre BPN, le veţi avea doar la sfârşit, nu în timpul BPN", a afirmat noul preşedinte PSD.

Ponta a adăugat că regula declaraţiilor doar în sala de conferinţe se aplică şi celorlalţi colegi din partid.

"În acelaşi timp, eu, cel puţin, nu voi mai face asbolut nicio declaraţie pe scările celebre ale partidului. Mă veţi găsi în fiecare zi după BPN la sala de conferinţe şi sunt convins că toţi colegii mei vor respecta această regulă, care este în interesul nostru", a conchis Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici