Ponta: Parlamentarii PDL sunt în stare de orice, dar suntem pregătiţi să ne batem cu ei

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, înaintea şedinţei în care se dezbate şi votează moţiunea de cenzură, că, după evenimentele de luni noapte de la Camera Deputaţilor, se aşteaptă la orice din partea parlamentarilor PDL, dar că social-democraţii sunt pregătiţi "să se bată" cu aceştia.

18 afișări
Imaginea articolului Ponta: Parlamentarii PDL sunt în stare de orice, dar suntem pregătiţi să ne batem cu ei

Ponta: Parlamentarii PDL sunt în stare de orice, dar suntem pregătiţi să ne batem cu ei (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Mă aştept la orice după ce s-a întâmplat azi-noapte. Oamenii ăştia nu mai au niciun fel de respect nici pentru vreo lege, nici pentru Constituţie, nici pentru o oră, nici pentru nimic. Mă aştept la orice. Suntem pregătiţi să ne batem cu ei, nicio problemă", a declarat Victor Ponta.

El s-a ferit să dea vreun pronostic cu privire la şansele moţiunii.

"Nu suntem la fotbal, să facem pronosticuri. Dacă o să mergeţi la oameni afară o să vedeţi că nu vor pronosticuri de la noi, vor să trecem moţiunea şi asta e cel mai important", a conchis liderul social-democrat.

Liderul PSD Victor Ponta şi unii parlamentari social-democraţi, între care Adrian Năstase şi Ecaterina Andronescu, au discutat, marţi dimineaţă, înainte de a intra în Palatul Parlamentului, cu sindicaliştii adunaţi în zona Parcului Izvor.

Victor Ponta s-a adresat liderului Federaţiei "Alma Mater", Anton Hadăr, înrebându-l dacă oamenii sunt pregătiţi, spunând "Noi suntem".

Sindicaliştii i-au spus lui Ponta să voteze moţiunea, acesta răspunzând că alţii trebuie să fie convinşi, în condiţiile în care membrii PSD oricum o votează.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici