Ponta: Pe Băsescu nu cred că o să-l ferească Dumnezeu, pentru că îşi termină mandatul de preşedinte

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, răspunzând unei întrebări, că nu crede că pe şeful statului, Traian Băsescu, îl va "feri Dumnezeu", argumentând că acesta îşi va termina mandatul.

2549 afișări
Imaginea articolului Ponta: Pe Băsescu nu cred că o să-l ferească Dumnezeu, pentru că îşi termină mandatul de preşedinte

Victor Ponta (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Pe domnia sa nu cred că o să-l ferească Dumnezeu, pentru că îşi va pierde sigur... îşi termină mandatul de preşedinte. Faptul că preşedintele ţării şi ieri (duminic, n.r.) s-a implicat – şi ştiţi foarte bine – în campania electorală, denotă că unele proaste obiceiuri sunt greu de dezvăţat, dar ne ocupăm împreună de lucrul ăsta. Oricum, preşedintele jucător nu mai există, ieri nu ştiu de ce a ieşit la încălzire, că nu i-a folosit la nimic", a spus Ponta.

Întrebat dacă, în opinia, sa preşedintele Traian Băsescu nu îşi va finaliza mandatul, premierul a răspuns: "Nu, am zis că îşi va încheia mandatul. Domnia sa trebuie, nu mai are voie să mai candideze (...) Am spus doar că pentru domnia sa mai bine nu va fi", a clarificat Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, luni dimineaţă, înainte de întâlnirea de la Cotroceni cu Prinţul Charles, cum comentează rezultatul alegerilor locale, el răspunzând, râzând: "Ferească Dumnezeu de mai rău!".

"Bună ziua. Aţi votat?", i-a întrebat şeful statului pe jurnalişti, înainte de a-l întâmpina pe Prinţul Charles.

Jurnaliştii au răspuns afirmativ, iar preşedintele a continuat râzând: "Buletinele la control."

Întrebat de jurnalişti dacă se aştepta la "asemenea rezultate", şeful statului a răspuns, râzând: "Ferească Dumnezeu de mai rău!".

Ulterior el l-a întâmpinat pe Prinţul Charles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici