Ponta: PNL şi PC sunt apropiate ideologic, scenariul curtării reciproce mi se pare logic

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la TVR, că scenariul curtării reciproce între PNL şi PC i se pare logic, întrucât PC este mai apropiat ideologic de PNL decât de PSD, cu care este acum în alianţă, el apreciind drept "clar şi corect" faptul că PC "merge pe drumul său".

19 afișări
Imaginea articolului Ponta: PNL şi PC sunt apropiate ideologic, scenariul curtării reciproce mi se pare logic

Ponta: PNL şi PC sunt apropiate ideologic, scenariul curtării reciproce mi se pare logic (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"PC este un partid de centru drepta. Faptul că merg pe drumul lor - probabil că vor avea candidatul lor la colegiul din Sectorul 4 - mi se pare mult mai clar şi mai corect. Nu numai că nu mă deranjează. Dimpotrivă. Cred că asocierea dintre PSD şi PC - şi am crezut-o mai demult, nu e prima dată când o spun - nu este în sensul acelei consecvenţe şi acelei clarităţi la care eu ţin foarte mult", a declarat Ponta.

El a arătat, răspunzând unei întrebări, că i se pare destul de logic scenariul curtării recirpoce dintre PNL şi PC. "Mie nu-mi plac lucrurile confuze în politică. Nu-mi plac lucrurile făcute o dată aşa, o dată invers. PC e de centru dreapta, până la urmă e mai apropiat ideologic de liberali decât de noi", a spus Ponta.

El a arătat că PSD şi PC sunt în continuare în acelaşi grup parlamentar, pentru că au intrat în Parlament sub acelaşi semn electoral.

"Ştiu că vor avea un Congres duminică, ştiu că vor discuta mai mult de limpezirea lor, că vor merge singuri pe drumul lor în continuare. Le urez succes", a mai spus Ponta despre conservatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici